Statensport

SlimCab Studio

De SlimCab is een cabine die wordt verwarmd door infrarood lampen. In de warmtecabine voert u liggend een doelgericht trainingsprogramma uit. De combinatie van warmte en een intensieve spieractiviteit zorgt voor een optimale vetafbraak.

Zodra een persoonlijk bewegingsprogramma is opgesteld, afgestemd op uw wensen, gewicht, conditie, gezondheid en leeftijd, worden oefeningen voornamelijk liggend in een warmtecabine uitgevoerd. Deze doelgerichte bewegingstherapie in de warmte zorgt voor extra energieverbruik.

Probeer het gratis uit

AANBIEDING

100GRATIS
  • WELKOMSTAANBIEDING
  • Lichaamsmeting
  • Intakegesprek: bespreken van behoeftes, doelstellingen en evt. blessures
  • Training: 30 minuten training in de verwarmde infrarood cabine
  • Ontspanning: 15 minuten ontspannen in de ozon
  • Geheel vrijblijvend

Door deze aangename manier van bewegen ervaart men dat er met relatief lichte inspanning en tijd toch effectief aan het figuur, gewicht en gezondheid werkt. Een bijkomend voordeel is dat door de juiste begeleiding, 1 personal trainer op maximaal 3 sportende cliënten, overbodige spierpijn en blessures kan worden voorkomen.

Tevens zorgt de warmte voor een verbeterde doorbloeding van het lichaam. Juist omdat de oefeningen voornamelijk liggend worden uitgevoerd maakt dat de methode zeer geschikt voor mensen met reuma, artrose en rug- en gewrichtsklachten.

De methode werkt voor iedereen, jong en oud, man en vrouw. Daarnaast hebben wij veel ervaring om mensen te begeleiden met lichamelijke klachten zoals Artrose, Spierreuma, Multiple Sclerose, Hernia, maar ook mensen met een burn-out of depressie. U kunt met 1 of 2 keer per week 30 minuten trainen uw doelstellingen behalen.

Deze actieve therapie kan worden afgesloten met een passieve therapie, de OzonZuurstoftherapie.

Hoe gaan we te werk?
Loading...
Hoe gaan we te werk?

We beginnen met een uitgebreide lichaamsanalyse.Tijdens de lichaamsanalyse wordt u op 9 plekken zorgvuldig gemeten. Aan de hand van deze metingen kunnen we bepalen welke individuele resultaten haalbaar zijn. Daarna stellen we aan de hand van de meetresultaten en een uitgebreid intakegesprek een persoonlijk trainingsprogramma op om uw doelstellingen zo snel mogelijk te kunnen behalen.

Statensport

KOM LANGS

En profiteer van de aanbieding: lichaamsmeting, intakegesprek en training t.w.v. € 100 nu GRATIS!
Schrijf je hieronder geheel vrijblijvend in. Na boeking wordt er contact opgenomen om een tijd met u af te stemmen.

Kalender word geladen......
Powered by Booking Calendar